Meny Stäng

Äldregalan till sjöss

Den 4-5 februari 2024 beger sig Äldregalan ut på sjöss med M/S Viking Cinderalla.

Äldregalan till sjöss

Den fartfyllda och glädjespridanden showen firar 10 år och kommer äntligen till Cinderella! Glädje, kvalité och gemenskap – allt under ledning av galans egen konferencier Jacke Sjödin. Överraskningar, humor och nostalgi är några av de ord som beskriver kvällen. Ett fullspäckat program med Kristina och David Lindgrens, Noras stolthet Klas Norberg, Sollefteåartisten Angelica Jonsson och galans grundare Robin Hörnkvist. Tillsammans med Pär-Åke Stockbergs husband utlovas en oförglömlig kväll.

Program

Avresa söndag 4/2

21.00 – 22.15, Äldregalan Show Akt 1

22.15-22.45, Mellanakt

22.45-00.00, Äldregalan Show Akt 2

Återresa måndag 5/2

12.30-13.15/13.30-14.30, Lunchshow med quiz

Kristina Lindgren har spelat rollen som Maureen i musikalen Rent och rollen som Maria-Elena Santiago i Buddy Holly, både på Göta Lejon i Stockholm, samt Mary Delgado i Jersey Boys på The Theatre i Göteborg. Hon har också varit med i bland annat Dr Zhivago, Footlose, Hairspray, Jesus Christ Superstar, Cabaret och High School Musical.

David Lindgren är en otroligt uppskattad och hårt arbetande artist som alltid står med båda fötterna på jorden. Oavsett om det handlar om en arenaturné, en musikalroll eller som TV- host så drar han publiken till sig och han har en unik förmåga att underhålla. Han har på kort tid blivit en av våra mest folkkära artister.

Jakob ”Jacke” Sjödin. Den pratglade och humoristiske underhållaren från Sollefteå. Som konferencier och skådespelare slutar Jacke aldrig att överraska. Tidningssummeringar live och framträdanden av Povel Ramels succér. Vi vet aldrig vad som ska ske, men allt blir fyllt med glädje! Under pandemin gjorde sig Jacke känd genom sina coronalåtar.

Angelica Jonsson härstammar från Sollefteå och har synts på många stora scener norröver, med såväl lokala som rikskända artister. Hon har även varit aktiv dansbandssångerska och bjuder gärna på sig själv. En otroligt begåvad, glad och härlig sångerska!

Klas Norberg från Nora i Ångermanland är en glad musikant, en driven och mångfacetterad artist som bjuder på sig själv och gärna plockar fram det helt oväntade som kupletter och opera, visor och rock vid sina variationsrika och uppskttade framträdanden. En efterfrågad och omtyckt, välutbildad och ytterst kompetent musikalisk glädjespridare med många väl stämda strängar på sin välsträmda lyra.

Robin Hörnkvist grundade som blott 17 år Sveriges, och kanske världens, första Äldregala. En musiker med förkärlek till soul, rock n’ roll och dåliga ordvitsar. Med sin charm trivs han som bäst med micken i handen och bjuder gärna på låtar som ”Great Balls of Fire”. 2014 utnämndes han till Årets PRO-Ångermanlänning och har sedan dess kallats för ”Sveriges yngsta pensionär”.

Den 4 februari kommer Äldregalan till sjöss ombord på M/S Viking Cinderella.
Varmt välkomna!

Möt våra artister!

Kristina & David Lindgren
Jacke Sjödin
Klas Norberg
Angelica Jonsson
Robin Hörnkvist
Previous slide
Next slide

Stockholm - Åland

4- 5 februari 2023 | M/S Viking Cinderella

Boka bussresa

Är du researrangör och önskar information om hur du kan boka gruppresor till showen? Kontakta Robin Hörnkvist på kontaktuppgifter du hittar här!
Här nedan listar vi grupp- och researrangörer som tar er till och från Äldregalan ombord M/S Viking Cinderella. 

Lind Tour

Bussresa, bussfika, del i insideshytt, buffé ombord inkl. vin/öl, frukost ombord samt reseledare.