Meny Stäng

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta oss för frågor och funderingar.

Här finns vi!

Besöksadress

Centralesplanaden 20D
891 32 Örnsköldsvik

Kontakt

Telefon: 0660 – 170 00

E-post: info@aldregalan.se

När är vi där?

Vi har inga öppna tider. Kontakta för möten.

Följ oss

Vi gör showen

Scenklart AB är en event- och produktionsbyrå som levererar evenemang, företagsevent och artister. Bolaget står för glädje, struktur, kvalité och fingertoppskänsla.

Våra vanligaste frågor

Här fyller vi på med några av de vanligaste frågorna och svaren.
OBS! Detta gäller ej "Äldregalan till sjöss".

Vart köper jag biljetter?

Du köper dina biljetter direkt här på hemsidan. Vi använder oss av Tickster som biljettleverantör i Övik och Entré Sundsvall för showen i Sundsvall. Om något krånglar i samband med biljettköpet ber vi er i första hand kontakta Tickster eller Entré Sundsvall.

Var hittar jag min biljett?

Om du köpt biljett via Tickster får du biljetten via e-post. Kontrollera skräpposten först. Om du trots det inte hittar biljetten kan du kontakta Tickster och därefter oss på Äldregalan för hjälp. På My Tickster hittar du också dina biljetter. Om du köpt via Entré Sundsvall kan du kontakta dem för hjälp.

Vart bokar jag mat?

Matpaket finns endast tillgängligt i Örnsköldsvik. Du bokar det enklast direkt hos Hägglunds Arena. Kontaktuppgifter hittar du under ”Mat Hotell Resor” följt av fliken ”Mat”. 

Hur bokar jag rullstolsplats?

Rullstolsplats/Tillgänglighetsanpassade platser bokar du direkt via Tickster, eller Entré Sundsvall för Äldregalan Sundsvall, precis som när du annars köper biljetter. Du kan också kontakta oss för hjälp med rullstolsplatser.

Får jag gå på Äldregalan om jag inte är pensionär?

Självklart! Alla är välkomna! Vi säger dock att vår målgrupp är de som är 60+. Men showen är uppskattad av många åldrar.

Kan man göra gruppbokningar?

Visst kan man det! Om ni önskar åka med buss har vi finfina erbjudanden tillsammans med våra partners. Annars går det jättebra att kontakta oss för hjälp.

Är det väskförbud på Äldregalan?

Nej! Vi har inte väskförbud varken i Örnsköldsvik eller i Sundsvall.

Senast uppdaterad: 2024-04-25

Nyhetsbrev

Vi skickar då och då ut nyhetsbrev med kommande evenemang, erbjudande och så vidare. Fyll i formuläret nedan för att få nyhetsbrev.

Vi kommer endast använda din e-post för att kommunicera om kommande evenemang. Din e-postadress blir ej tillgänglig för någon annan än Scenklarts/Äldregalans Nyhetsbrev. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina uppgifter i vår integritetspolicy.