Meny Stäng

Showen

Ta del av Äldregalans fullspäckade program med rikskända liksom lokalkända artister.

Äldregalan 2025

TBA

Hålltider

Publikinsläpp: 18.00
Show: 19.00-22.00
30 minuters paus mitt på.

2024-års artister

Brolle

Brolle är en av Sveriges folkkära Rock n roll-artister, låtskrivare och musiker med rötter i Norrland. Han slog igenom som artist i programmet ”Popstars” år 2002 och har sedan dess släppt flera album och singlar. Han har medverkat i ett flertal TV-program samt musikalproduktioner som ”Buddy Holly – The Musical” och ”Footloose”.

Nanne Grönvall

Nanne Grönvall firar över 35 år som artist. Flera hyllade krogshower, omtalad Diggiloo-turné, otaliga musikaler och pjäser, omtyckt programledare i radio och hela tio gånger i Melodifestivalen. 1996 vann hon tävlingen med ”Den vilda”, en låt skriven av henne själv tillsammans med Peter Grönvall. Nanne har som ingen annan skrivit in sig i den svenska nöjeshistorien.

Jacke Sjödin

Jakob "Jacke" Sjödin. Den pratglade och humoristiske underhållaren från Sollefteå. Som konferencier och skådespelare slutar Jacke aldrig att överraska. Äldregalan 2018 var första svängen för honom som konferencier - där han gjorde succé. Tidningssummeringar live och framträdanden av Povel Ramels succér. Vi vet aldrig vad som ska ske, men allt blir fyllt med glädje!

Klas Norberg

Klas Norberg är en efterfrågad och omtyckt, välutbildad och ytterst kompetent musikalisk glädjespridare. Noras stolthet bjuder på sig själv med oväntade kupletter, opera, visor och rock i sina variationsrika framträdanden. 2019 var Klas med för första gången i Äldregalan. I år är han tillbaka med ännu mer energi än tidigare.

Angelica Jonsson

Angelica Jonsson härstammar från Sollefteå och har synts på många stora scener norröver, med såväl lokala som rikskända artister. Med sitt härliga skratt bjuder denna ytterst begåvade sångerska på allt ifrån smäktande ballader till riviga countrydängor och hits. Hon har varit aktiv dansbandssångerska och medverkat i Äldregalan tidigare år.

Robin Hörnkvist

Robin Hörnkvist grundade som blott 17 år Sveriges, och kanske världens, första Äldregala. En musiker med förkärlek till soul, rock n' roll och dåliga ordvitsar. Med sin charm trivs han som bäst med micken i handen och bjuder gärna på låtar som "Great Balls of Fire". 2014 utnämndes han till Årets PRO-Ångermanlänning och har sedan dess kallats för "Sveriges yngsta pensionär".

Pär-Åke Stockbergs Husband

Pär-Åke Stockbergs Husband har sedan många år tillbaka varit Äldregalans officiella husband. Bandet består av Per Nordgren på gitarr, Christian Sundeqvist på trummor, Patrik Grundström på bas och Pär-Åke Stockberg på piano och saxofon. Oavsett vem som frontat bandet har de alltid satt kvalitén på högsta nivå.